Zoek op categorie:van den Oever Intern Transport
Nijverheidstraat 22
5317 NL  Nederhemert
info@heftruck-handel.nl
0418 - 56 11 98
0
6 - 53 5045 32


Wilt u een machine komen bekijken neem dan vooraf contact op. Wij zijn niet altijd aanwezig.
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld. Al onze leveringen zijn zonder garantie zoals vermeld in onze algemene voorwaarden.

Welkom bij van den Oever Intern Transport

Van den Oever Intern Transport is een snelgroeiend handelsbedrijf gevestigd te Nederhemert. Wij bieden een compleet aanbod op het gebied van heftrucks, pallettrucks en stapelaars. Alle machines worden bij binnenkomst technisch gecontroleerd en indien nodig worden de gebreken gerepareerd, zodat we zeker zijn van een goede machine, waar u nog lang plezier van heeft!

Wij zijn gespecialiseerd in Still heftrucks en Linde heftrucks en verzorgen hiervan op professionele wijze de levering. Bovendien hebben wij altijd een ruime voorraad scherp geprijsde Still occasions waar u een keuze uit kunt maken. Ons aanbod Still heftrucks bestaat onder andere uit:
Still RX50-15
Still RX20-16
Still EGU 20 s
Still R20-15
Still RX20-16
Still EGV-S-14LB

Ons aanbod Linde heftrucks bestaat onder andere uit:
Linde E16c-02
Linde T16
Linde T18 

Hiernaast leveren wij ook andere bekende merken heftrucks. Kijkt u gerust rond op onze website. 

Natuurlijk kunnen wij u adviseren bij uw aankopen en bent u van harte welkom om de machines persoonlijk te komen bekijken. Wij verzoeken u hiervoor van te voren een afspraak te maken. 

Het transport van heftrucks hebben wij volledig in eigen beheer. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgvuldige afhandeling van uw bestelling.